Luminita Anghel: Pot slabi 4 kilograme intr-o saptamana!

Oscilam in greutate. Acesta este un fapt intalnit la multi dintre noi. Important este cum reusim sa ne intoarcem mereu la greutatea ideala, fara a suprasolicita organismul sau a ne da peste cap metabolismul. Luminita Anghel a ajuns foarte des la cateva kilograme in plus si chiar in minus cateodata. Slab sau Gras iti dezvaluie un secret: cum a revenit Luminita la talia sa de invidiat.
Intotdeauna am oscilat in greutate,  ne-a destainuit Luminita Anghel. Luand in considerare aparitiile ei in spectacole, unde mereu arata fabulos, i-am iscodit secretul. A avut in plus aproape 4 kilograme peste greutatea ei normala si a fost si foarte slaba, a avut 47 kilograme la o inaltime de 1,62 m. A incercat nenumarate retete si diete pentru a slabi sau a se ingrasa. Unele au dat roade imediat, altele au dat rezultate mai greu, dar intotdeauna cand si-a propus sa slabeasca a reusit, chiar si fara a urma o dieta, pentru ca asimileaza si slabeste foarte usor. In ceea ce o priveste, nu a cunoscut nicio reteta de slabire care sa nu aiba rezultate.Pot slabi intr-o saptamana in jur de 4 kilograme. Mi s-a intamplat insa sa slabesc si mai mult, intr-un timp relativ scurt, atunci cand mancam foarte putin.
Suplimentele alimentare, completarea unui pranz sanatos
Cele mai eficiente diete incercate de Luminita au fost cele disociate si cele in care manca numai gratar cu salata. In toate situatiile a completat dieta cu foarte mult sport, foarte multe exercitii cardio si aerobice. Pentru ca nu a avut probleme foarte mari in ceea ce priveste greutatea, nu a fost nevoita sa urmeze diete lungi. Cele cateva kilograme in plus, le poate da jos in cel mult o saptamana, dupa care este foarte atenta cu alimentatia si isi completeaza programul cu sport. Isi compenseaza lipsurile cauzate de sport prin suplimente alimentare si incearca pe cat se poate sa isi organizeze programul astfel incat sa isi poata rezerva un pranz sanatos. Nefiind un artist care danseaza foarte mult pe scena, repetitiile sunt mai degraba complementare pe langa programul de sala. Ani de zile a obisnuit sa mearga la sala in fiecare zi lucratoare a saptamanii. Inca merg foarte des pentru exercitii care imi plac foarte mult, cum ar fi cele cardio, alergarea pe banda rulanta si abdomene. Am facut atletism si inot in copilarie si inca sunt de parere ca inotul este sportul cel mai indicat pentru un corp armonios.

Criterii romanesti
In Romania, in special, modul cum arati are prioritate in show-biz.In ceea ce ma priveste nu pot spune ca silueta a contat in primul rand pentru succesul meu, si mi-ar face placere sa stiu ca si in Romania ar putea prima si alte criterii, cu adevarat importante.

Respect fata de public
Cand este implicata intr-un proiect mai amplu face ore suplimentare de dans. Cariera mea muzicala, presupune foarte multe ore in studio, repetitii muzicale si concerte saptamanale, adica destul de putina miscare si mese neregulate. Inainte de o aparitie scenica mai importanta, in fata unui public numeros, sau dintr-o categorie mai selecta, tine intotdeauna dieta, merge mai des la sala, si alerga mai mult, pentru a fi multumita de fizicul ei. In acest moment consider ca as putea sa mai dau jos 2 kilograme. Daca vrei sa slabesti sau sa te ingrasi trebuie sa vizitezi un nutritionist si sa nu incerci sa slabesti prin infometare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu