Diete de vedete

Jessica Alba
















Are o dieta echilibrata ce exclude painea si orice desert. In plus, foarte mult Tae Bo si exercitii pe bicicleta .

Katie Price



















Cand trebuie sa slabeasca rapid, face urmatorul lucru: reduce consumul de apa. Cei doi litrii de apa pe zi se transforma in 250 de ml timp de o saptamana si, in plus, merge la sauna, pentru a reduce excesul de apa din corp.

Angelina Jolie

















Dieta ei consta in consumarea de lichide din doua in doua ore, iar hrana solida este interzisa.
Dieta are rol de detoxifiere insa este destul de greu de tinut.

Jennifer Aniston















Vedeta urmeaza o dieta si pe langa aceasta are si un program de sport. Pentru ca niciodata nu este indeajuns sa mananci sanatos, este nevoie sa faci si sport pentru a arde mai repede caloriile.
Vedeta face des yoga. Are si un antrenor personal de yoga pe numele sau Mandy Ingber, care-i preda lectii si vine chiar si acasa la vedeta sa o instruiasca.
Exercitiile de yoga o invata pe Jennifer fie cum sa respire sau sa-si mentina forta. In plus facand des aceste exercitii, vedeta isi tonifica musculara. Jennifer isi rezerva timp si pentru exercitii cardio.
Meniul de dieta (Zone) este planificat dupa o regula de baza in dieta si anume: 40% carbohidrati, 30% grasimi si 30% proteine. Spre diferenta de alte diete, Dieta Zone are decenta de a te informa cu privire la numarul de proteine si grasimi din alimentatia zilnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu