Regimul lui Oana Lis

Doamna Lis s-a hotarat, de gura lumii, sa dea jos cele cateva kilograme "buclucase", marturisind ca deja a eliminat dulciurile si fainoasele din alimentatia sa, cu toate ca ii este greu, mai cu seama datorita ritmului de viata pe care il are.

"Se considera ca o slabire sanatoasa este undeva pe la jumatate de kilogram pe saptamana. Este un regim care iti poate furniza si necesarul de substante nutritive si care, in acelasi timp, iti poate asigura si un deficit de calorii astfel incat sa arzi din rezerve, adica sa slabesti. Daca te duci prea jos cu numarul de calorii si incerci sa slabesti prea repede, corpul va reactiona ca si cum ar fi intr-o stare de infometare si va tine de rezervele respective.

Deci de unde sa taiem? Specialistul ne spune ca sunt doua curente mari pe plan mondial - unul care ne indeamna sa taiem din grasimi si altul care ne spune sa taiem din carbohidrati, adica din fainoase, dulciuri, cartofi. Care pot fi consumate, insa in cantitati mici si numai din cand in cand. Este vara, asa ca cine vrea sa dea cateva kilograme jos, tinand o dieta sanatoasa, poate apela la salate, fructe proaspete (consumate insa cu masura), branza, iaurt, peste. Nu uitati insa, ca o dieta sanatoasa trebuie sa va asigure si necesarul de proteine (carne si oua) pentru a va pastra pielea ferma dupa slabire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu