Nicoleta Luciu, cu 10 kg mai putin

Din cauza stresului si programului incarcat multi oameni ajung sa se ingrase. Nu poti sa mananci regulat si sanatos cand muncesti intre 8 si 14 ore pe zi. Atunci, apelezi la mancaruri de tip fast-food sau altele care contin multe E-uri si uiti de sport. In schimb, daca mananci multe fructe si legume si apelezi la Pilates, cum face Nicoleta Luciu, nu ai mai avea probleme cu digestia, insomniile, depresiile si kilogramele in plus, care apar in urma unei alimentatii nesanatoase si a lipsei de sport.
Cum alege Nicoleta Luciu o dieta?
Daca in permanenta am tine cont de ceea ce mancam, atunci nu am mai intra in criza in care trebuie sa iti obligi corpul sa faca fata si sa raspunda unei diete, de multe ori drastice. Dieta trebuie aleasa in functie de timpul pe care il are la dispozitie o persoana pe parcursul unei zile normale de munca. Iaurturile, batoanele de slabit, care sunt bogate in fibre si iti  fura repede foamea, fructele si legumele crude sunt de baza. Vrei sa slabesti repede si eficient? Reteta Nicoletei este simpla: legume si fructe crude, carne fiarta si iaurturi. Acest tip de alimentatie te ajuta sa slabesti pana la 2 kilograme pe saptamana. Si, evident, trebuie sa ai grija la cum combini aceste alimente. In ziua in care mananci carne, nu mananci fructe. In schimb, poti sa asociezi carnea fiarta cu iaurturi si salate. In fiecare zi imi iau la filmari multe fructe, iar in pauza de masa mananc ciorbe sau salate spune actrita.
Pilates sportul ideal pentru un program incarcat
A fost o perioada in care nu a interesat-o atat de mult alimentatia si sportul, si s-a ingrasat 13 kilograme fata de greutatea actuala. A slabit 10 kilograme intr-o luna si jumatate cu ajutorul noului sau regim de viata. Pentru a avea un tonus bun, Nicoleta combina dieta cu mult sport. A ales sa faca Pilates, pe care il practica de trei ori pe saptamana, timp de 20 de minute.Am ales aceste exercitii pentru ca nu obosesc atat de tare, imi tonifica foarte bine musculatura si sunt mult mai energica. A aflat de ele de la mama sa din serialul Inima de Tigan de la Pro TV, Carmen Tanase, care i-a recomandat aceste exercitii in urma cu doua luni. Sportul nu i-a fost strain nici in copilarie, la liceu facand volei timp de 4 ani. Acum, in functie de timpul liber, vara se plimba cu rolele si iarna iese cu patinele la patinoarele din Bucuresti sau din Miercurea Ciuc. Nu are timp sa ajunga la sala, dar incearca sa faca exercitii zilnice, fie ca sunt ele la aparatele pe care le are acasa, fie ca sunt Pilates, cele pe care le-a inceput recent..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu